Tekst  A+  A-

Ledenactiviteiten

VrouwenVakgroep


 

Landelijke Dag 2017

Jaarlijks organiseert de NBOV voor leden van de VrouwenVakgroep de Landelijke Dag.

In 2017 brachten wij een bezoek aan Arnhem. Het thema was 'Concept, culinair en cultuur'.

Op maandag 18 september startten wij aan het einde van de middag met een welkomstdrankje en een walking dinner. Wij genoten bij 3 verschillende restaurants van een heerlijk diner en tussen de gangen door wandelden we met een gids langs bezienswaardigheden van Arnhem. Wij overnachtten in Hotel Haarhuis, een karaktervol hotel, gelegen middenin het centrum van Arnhem. 

Op dinsdag 19 september stond er een workshop ‘personal branding’ ofwel het vormgeven van je eigen merk, op het programma.Yvonne Stoevelaar van Het Imagobureau gaf een interactieve workshop over de invloed van houding, gedrag, stemgebruik en kleuren, die een grote invloed hebben op een eerste indruk. Ook het aspect bedrijfskleding werd hierbij belicht.

Na de lunch bij NBOV-lid Bakkerij Tom van Otterloo werden calorieën verbrand met een steptochtje met een ervaren Arnhemmer. Daarna was er ruimte voor wat vrije tijd om te winkelen of een bezoek te brengen aan de historische kelders die de Arnhemse binnenstad rijk is. We genoten nog van een culinaire snack bij het Frites Atelier, waarvoor sterrenchef Sergio Herman zijn ambacht heeft vertaald naar bijzondere "frites creaties" en keerden weer huiswaarts na 2 leerzame dagen.

Terugkijken op dit evenement? Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina!

De Landelijke Dag in 2018 vindt plaats op 8 en 9 oktober.  De bestemming is Leeuwarden. Wij overnachten in Hotel Oranje. Aanmelden kan al via onderstaand formulier. Zodra het programma bekend is wordt het hier gepubliceerd.

Direct aanmelden!

N.v.t. of naam invullen