Tekst  A+  A-

Ledenactiviteiten

VrouwenVakgroep


 

Landelijke Dag 2017

Jaarlijks organiseert de NBOV voor leden van de VrouwenVakgroep de Landelijke Dag.

Dit jaar brengen wij een bezoek aan Arnhem. Het thema is 'Concept, culinair en cultuur'. En daarvan heeft Arnhem veel te bieden.

Op maandag 18 september starten wij aan het einde van de middag met een welkomstdrankje en een walking dinner. Wij genieten bij 3 verschillende restaurants van een heerlijk diner en tussen de gangen door wandelen we met een gids langs bezienswaardigheden van Arnhem. Voor de overnachting is gekozen voor Hotel Haarhuis, een karaktervol hotel, gelegen middenin het centrum van Arnhem. 

Op dinsdag 19 september staat er een workshop ‘personal branding’ ofwel het vormgeven van je eigen merk, op het programma. Houding, gedrag, stemgebruik en kleuren hebben een grote invloed op een eerste indruk. Hoe? Dat vertelt Yvonne Stoevelaar van Het Imagobureau ons.

Na de lunch bij NBOV-lid Bakkerij Tom van Otterloo gaan we calorieën verbranden met een steptochtje met een ervaren Arnhemmer. Daarna is er ruimte voor wat vrije tijd om te winkelen of een bezoek te brengen aan de historische kelders die de Arnhemse binnenstad rijk is. We genieten nog van een culinaire snack bij het Frites Atelier, waarvoor sterrenchef Sergio Herman zijn ambacht heeft vertaald naar bijzondere "frites creaties" en keren dan weer huiswaarts na 2 leerzame dagen.

Terugkijken op dit evenement? Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina!

De Landelijke Dag in 2018 vindt plaats op 8 en 9 oktober. Verdere informatie volgt.