Tekst  A+  A-

Service en Diensten

Startershandleiding


 

Startershandleiding

Het begeleiden van (aankomend) ondernemers bij de aankoop of de opstart van een ambachtelijk (banket)bakkersbedrijf is één van de vele activiteiten van de NBOV. Frans Holtkamp (Bedrijfsadviseur), Johan Weggeman (afdeling Economie en Omgeving) en Paul Passchier (afdeling Juridische Zaken) hebben daarom allerlei praktische informatie gebundeld in een digitaal handboek voor startende ondernemers.

Onderwerpen
Onderwerpen die in de handleiding aan bod komen, zijn bijvoorbeeld de voor- en nadelen van bepaalde rechtsvormen, op welke manier de markt in kaart kan worden gebracht en met welke instanties de startende ondernemer te maken krijgt op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast besteedt de startershandleiding een heel hoofdstuk over werkgeverschap en personeel. Ondernemen draait uiteindelijk om het resultaat, dus ook een hoofdstuk over financiën mag niet ontbreken. De inhoudsopgave is hieronder in te zien.

Downloaden
Starters met een aankomend ondernemers-lidmaatschap bij de NBOV kunnen de startershandleiding gratis downloaden door links naast deze tekst te klikken op 'Startershandleiding downloaden'.

Heeft u ook interesse in de startershandleiding, maar bent u nog geen lid van de NBOV? Neem dan contact op met Frans Holtkamp, via telefoonnummer 0182 - 69 30 30 of per mail: holtkamp@nbov.nl.

       

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.