Tekst  A+  A-

Mogelijkheden social media aan bod in workshop

30-05-2017

Social media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Ze stellen ondernemers in staat om online het gesprek aan te gaan met de klant. Reden genoeg voor de NBOV en IkOnderneem! om daarover een workshop te organiseren: op 14 juni bij de NBOV in Gouda.

Voor ondernemers is het belangrijker dan ooit om de juiste mix te vinden in online en offline communicatie met de klant. Best lastig, want wie zijn die klanten en wat zijn hun wensen op dat gebied? Dit vraagstuk komt onder meer aan bod in de workshop ‘Social Media’, die wordt verzorgd door IkOnderneem!.

Hoe is social media zakelijk in te zetten? Hoe krijgt u meer volgers? Wat zijn leuk berichten? Waarover kunt u schrijven en hoe komt u aan creatieve ideeën voor berichten? Tijdens de workshop worden de mogelijkheden van social media besproken en worden trends en ontwikkelingen vertaald naar de dagelijkse praktijk.

Aanmelden
De workshop ‘Social Media’ vindt plaats op 14 juni aanstaande op het secretariaat van de NBOV in Gouda. De workshop start om 15.30 uur en eindigt rond 18.30 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen €125,- per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni op deze pagina.

De workshop over social media is de laatste activiteit in het NBOV-project Online Ondernemen. Hiermee is de campagne ‘Online ondernemen in de bakkerij’ afgerond. Deze werd mede mogelijk gemaakt door het voormalig Productschap Akkerbouw.