Tekst  A+  A-

Marie-Hélène Zengerink nieuwe directeur NBOV

06-06-2017

Op 20 juni start Marie-Hélène Zengerink als nieuwe directeur bij de NBOV. Zij volgt hiermee Jan Sander de Bie op die de NBOV per 1 april heeft verlaten.

Marie-Hélène heeft een bedrijfsjuridische achtergrond en maakte de afgelopen tien jaar deel uit van het managementteam van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en van Transport en Logistiek Nederland. Daarnaast is zij ook betrokken geweest bij het Sociaal Fonds in deze sector. Vanuit haar functie heeft zij ondernemingen in deze branche geadviseerd en was zij verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de dienstverlening aan de aangesloten bedrijven.

Toegevoegde waarde
Zengerink vindt het belangrijk dat de leden optimaal zijn betrokken bij de NBOV. Haar doel is dan ook het lidmaatschap van de NBOV nog meer toegevoegde waarde te geven, zodat dit bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering en een goed ondernemersklimaat. Met een proactieve en innovatieve aanpak zal zij de signalen van de leden en ontwikkelingen in de markt vertalen naar concrete dienstverlening en activiteiten. Ook zet zij in op de verbetering van de contacten met de overheid en de samenwerking met partners in de bedrijfstak.

Bij haar start maakt Marie-Hélène zo snel mogelijk kennis met de leden en met de diverse partijen en organisaties in de bakkerijbranche.

Zengerink is getrouwd, moeder van vier kinderen en woonachtig in de omgeving van Gouda.