Tekst  A+  A-

Test gratis de veiligheid van uw website en webshop

15-08-2017

Cybercriminaliteit is een steeds groter probleem. Criminelen maken misbruik van zwakke plekken in websites en een aantal bakkers heeft al moeten betalen om weer toegang te krijgen tot hun eigen gegevens. Dit is te voorkomen met gratis scan. 

De Ministeries van Economische Zaken en Veiligheid en Justitie zijn in samenwerking met TNO en MKB-Nederland een campagne gestart: Veilig zakelijk internetten. De NBOV ondersteunt deze campagne en adviseert haar leden gebruik te maken van de gratis en veilige scan, omdat voorkomen beter is dan genezen.

Rapport
De scan voor het bedrijfsnetwerk en de website wordt uitgevoerd door Threadstone Cyber Security en kost normaal gesproken € 300. De scan is minder dan drie minuten werk en binnen 24 uur worden de gevonden kwetsbaarheden gerapporteerd. Uw systeem wordt niet gehackt, er wordt gezocht naar mogelijke veiligheidsproblemen en checkt of uw digitale deuren en ramen zijn voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk. Met dit rapport kunt u of kan uw IT-leverancier aan de slag om de veiligheid te verbeteren. 

Meer informatie en aanmelden: www.veiligzakelijkinternetten.nl.