Tekst  A+  A-

Service en Diensten

Bhv-tool


Bhv-tool

Als werkgever bent u verplicht om bedrijfshulpverlening op de werkvloer te organiseren. De regelgeving wordt vaak als onduidelijk ervaren en ook zijn de kosten aan de hoge kant. Daarom heeft de NBOV, samen met andere ambachtelijke branches en twee ministeries, de tool Help123 ontwikkeld die bedrijfshulpverlening eenvoudiger en betaalbaarder maakt.

Met Help123 maakt u een bhv-plan voor uw bedrijf, waarin u de bhv-afspraken aangeeft. Daarnaast kunnen alle medewerkers een online bhv-training volgen, waarmee zij leren hoe te handelen bij een noodgeval. De training is afgestemd op de dagelijkse praktijk, maar heeft geen praktijktraining. Deze praktijktraining is niet noodzakelijk om aan wettelijke eisen te voldoen.

Voordelen
Help123 zorgt op een eenvoudige manier voor een veilig bedrijf, tegen zo laag mogelijke kosten:

 1. Veilig
  Kleinere bedrijven hebben vaak maar een of twee bhv’ers die niet altijd aanwezig zijn. Met Help123 volgen alle medewerkers een online training waardoor meer medewerkers bhv-kennis hebben en dat bevordert de veiligheid.
   
 2. Eenvoudig
  Help123 zorgt ervoor dat u niets vergeet en dat alle bhv-afspraken in de training van de medewerkers terugkomen. Als hun certificaten bijna verlopen, herinnert de tool u aan de jaarlijkse herhalingstraining. U wordt ook geïnformeerd of de bhv-afspraken nog voldoen aan de huidige situatie.
   
 3. Betaalbaar
  Een bhv-training kost jaarlijks al snel € 150,- tot € 300,- per bhv’er. De Help123-tool kost jaarlijks € 4,99 exclusief btw per medewerker.

Meer informatie
Meer informatie over Help123 of de tool direct aanschaffen? Kijk dan op Help123.eu