Tekst  A+  A-

App Bakkersbrein nu ook voor productiemedewerkers

23-10-2017

De app Bakkersbrein van de Nationale Bakkerij Academie (NBA) en de Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) is uitgebreid en vernieuwd: er is nu een eigen versie voor productiemedewerkers, er is een niveau toegevoegd voor verkoopmedewerkers, en voortaan kunnen ondernemers eigen vragen aan de app toevoegen.

Met Bakkersbrein kunnen medewerkers uit de bakkerijbranche hun kennis testen en vergroten door quizvragen te beantwoorden over onderwerpen als brood, banket, productafwijkingen, verpakken, of omgaan met klanten. Voor verkoopmedewerkers zijn er moeilijkere vragen en nieuwe categorieën toegevoegd.

Productiemedewerkers kunnen vanaf nu hun eigen versie spelen. De speler die op 1 december de hoogste score heeft in de snelste tijd, ontvangt een prijs. Het ontwikkelen van Bakkersbrein is mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Bedrijfsspecifieke vragen
Ondernemers kunnen nu ook een eigen bedrijfscategorie aanmaken met quizvragen over en van het eigen bedrijf. Denk daarbij aan vragen over de verpakking van specialiteiten, over wie de contactpersoon is als de NVWA op bezoek komt, of over de ziekmeldprocedure.

Voordelen
“De app is leuk en leerzaam, maar voor ons ook bedoeld om het kennisniveau inzichtelijk te krijgen”, aldus Sandra Pluim van de SAB. “Iedere ondernemer heeft een eigen unieke campagnecode, waardoor wij de ondernemer kunnen informeren over de onderwerpen die binnen het team goed gaan en die nog aandacht verdienen.” Bakkersbrein is te downloaden voor zowel iOS als Android.

Voor meer informatie mailt u met info@ambachtelijkebakkerij.nu of info@nationalebakkerijacademie.nl.