Tekst  A+  A-

NBOV digitaler in 2018

08-01-2018

Vanaf dit jaar sturen wij onze informatie vooral digitaal naar u toe. Een wens die nadrukkelijk uit het ledenonderzoek naar voren kwam. Zo ontvangt u ons ledenblad BakkersZaken vanaf deze week tijdelijk als pdf-bestand in uw mailbox, in plaats van op uw deurmat. 

Leden ontvangen de digitale versie van BakkersZaken op het mailadres waarop zij ook de LedenInfo (ledenmails) ontvangen; de overige abonnees ontvangen BakkersZaken op hun mailadres dat bij ons bekend is. Bent u geen NBOV-lid, maar ontvangt u nu wel BakkersZaken per post en wilt u deze digitaal blijven ontvangen? Geef dan uw mailadres door via bakkerszaken@nbov.nl.

Nieuwe communicatiemiddelen
Medio april schakelen we over op een volledig digitale nieuwsbrief. Deze verschijnt tweewekelijks, behalve in de zomerperiode, en bevat NBOV-nieuws en branche-informatie voor leden en abonnees. Met deze nieuwsbrief kunnen wij beter inspelen op actuele onderwerpen. Daarnaast wordt de website verniewd, zodat deze beter aan de eisen van deze tijd voldoet. Tot slot wordt ook de huisstijl van de NBOV opgefrist.