Tekst  A+  A-

Service en Diensten

Verzekeringen


NBOV VerzuimPakket

U bent ondernemer en u heeft personeel in dienst. De zaak loopt goed en u heeft een grote klantenkring opgebouwd. Geen vuiltje aan de lucht. Totdat een van uw werknemers zich ziek meldt. De eerste week is het nog wel op te vangen. Maar wat gebeurt er als de werknemer voorlopig niet lijkt terug te komen? Wanneer u op zoek gaat naar een vervanger, wordt u geconfronteerd met dubbele lonen. De eerste twee jaren moet u immers het loon van de zieke werknemer doorbetalen. Daarnaast bent u wettelijk verplicht de werknemer te begeleiden bij een snelle terugkeer op de werkvloer. Hoe gaat u met deze extra geld- en kopzorgen om?

De NBOV denkt met u mee
De NBOV heeft samen met Beon Risk gezocht naar een optimale aanpak van verzuim binnen de bakkerijbranche. Deze is gevonden in een pakket, dat ontwikkeld is door De Goudse Verzekeringen in samenwerking met arbodienst ArboContent (voorheen Beon Advies): het NBOV-VerzuimPakket. Hiermee bent u verzekerd tegen de loondoorbetalingsverplichting en heeft u de ondersteuning van een arbodienst. Het pakket is met name sterk op het gebied van preventie en werkhervatting. Het NBOV-VerzuimPakket sluit bovendien naadloos aan op dienstverlening van de juridische dienst van de NBOV. Het resultaat? Een gestroomlijnde samenwerking tussen de verschillende partijen in het werkhervattingsproces. Dat betekent voor u gemak, een snellere werkhervatting én een scherpe premie!

Het NBOV-VerzuimPakket 
Naast de zeer scherpe premie kent dit pakket veel voordelen. Zo kunt u het aanpassen aan uw eigen wensen. U kunt ervoor kiezen om oproepkrachten of zaterdaghulpen niet mee te verzekeren.
Andere voordelen zijn:

  • Er is dekking tot de leeftijd van 70 jaar.
  • U mag zelf beslissen hoe u de ziek- en herstelmeldingen doorgeeft aan ArboContent: via telefoon, fax of e-mail.
  • Wanneer u kiest voor het NBOV VerzuimPakket, krijgt u 5% korting op het tarief van ArboContent.
  • Bij verkoop van het bedrijf kan de polis het bedrijf volgen.
  • Wanneer ArboContent middelen in wil zetten die de verzuimperiode kunnen verkorten, hebben ze daar een vast budget voor van € 4.000,- per ziektegeval. Zij hoeven daarvoor dus niet eerst te overleggen met De Goudse Verzekeringen.
  • Het pakket kent ruime dekkingsmogelijkheden.

Overstappen
Ziekteverzuim blijft een probleem, zowel voor u als uw werknemer, maar het NBOV-VerzuimPakket biedt de oplossing. Kiest u voor zekerheid? Neem dan snel contact op met Beon Risk, zij kunnen u meteen vertellen hoeveel uw premie bedraagt (tel 050 - 317 55 40 of mail info@beonrisk.nl). U kunt ook contact opnemen met uw eigen tussenpersoon. Let wel op de opzegtermijn van uw huidige arbocontract.