Tekst  A+  A-

Financiële voordelen

Met het lidmaatschap van de NBOV profiteert u van diverse financiële voordelen. Deze voordelen lopen zo hoog op dat het u zelfs geld oplevert. 

VerzuimPakket, EnergyDeal en Tankpas
Door deel te nemen aan het NBOV-VerzuimPakket, de EnergyDeal en de brandstofpas kunt u gemiddeld per jaar het volgende besparen:

  • € 1.814,- voor een banketbakkerij met 1 winkel;
  • € 4.212,- voor een bakkerij met 1 winkel;
  • € 19.283,- voor een bakkerij met 4 tot 5 winkels; 
  • € 33.193,- voor een bakkerij met circa 15 winkels. 

Bekijk hier de besparing per bedrijfstype.

Graaggedaan.nl
NBOV-leden die zich aansluiten bij het online verkoopplatform profiteren van een aanzienlijke korting van 50% op het instaptarief van € 400,-. Hiervoor wordt een eigen webwinkel volledig ingericht. Vanaf het tweede jaar geldt een korting van 20%. De jaarlijkse bijdrage komt dan uit op € 200,- (in plaats van € 250,-). Kijk hier voor meer informatie.

NBA-training Productkennis voor verkoopmedewerkers
Zijn uw verkoopmedewerkers de adviseurs van uw klanten? Weten zij voldoende van uw producten? Kunnen zij alert reageren op vragen over allergieën? Deze training geeft op praktijkgerichte wijze kennis en informatie over uw producten. De training kost € 2.350, - per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u €1.292, - per groep, excl. BTW. NBOV-leden profiteren van 10% korting. Lees hier meer over deze training. 

Riemersma Leasing
NBOV-leden profiteren van aantrekkelijke tarieven voor het leasen van bedrijfswagens. De auto’s kunnen bij de plaatselijke dealer worden besteld, Riemersma Leasing verzorgt tegen scherpe tarieven de rest. Meer informatie via deze link of neem contact op met Saskia Sitsen van Riemersma Leasing op telefoonnummer 073 - 850 47 50.

Plaatsing vacatures met ledenkorting
Jobs in Food presenteert zich als dé vacaturesite voor de foodprofessional. Het is een digitale vindplaats voor werkzoekenden in de voedingssector, waar ook NBOV-leden hun banenaanbod met maar liefst 30 % korting kunnen publiceren. Deze kortingsmogelijkheid is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de NBOV en vakblad Bakkerswereld.

  • Ga naar de website www.jobsinfood.nl
  • Klik op de knop “Vacature(s) plaatsen”.
  • Vul de invulvelden en de beschrijving van de vacature in.
  • Vul bij “Factuurgegevens” niet alleen uw eigen gegevens in, maar vooral ook in het veld “kortingscode” de tekst: Bawe + uw NBOV-lidnummer (aan elkaar). De korting van 30 % wordt dan automatisch toegepast en verrekend.