Aanmelden Talentenprijs en Gouden Gard is nog mogelijk

26 juni 2020

De wedstrijden om de Talentenprijs en de Gouden Gard vinden gaan dit najaar door. Op 13 oktober nemen de kandidaten het tegen elkaar op bij het Miele Experience Center in Vianen. 

Laatste plaatsen

Er zijn al volop aanmeldingen voor beide wedstrijden, maar ook de laatste beschikbare plaatsen willen we invullen. Aanmelden kan nog tot 1 juli 2020 via de site van de Gouden Gard. Voorzitter Hidde de Brabander: “Deze week hebben we met de werkgroep en de wedstrijdlocatie om tafel gezeten en alle onderdelen van de wedstrijd doorgenomen. We nemen alle RIVM-maatregelen in acht en gaan binnen de mogelijkheden die er zijn een mooie wedstrijddag en prijsuitreiking organiseren. Helaas met minder bezoekers dan gebruikelijk, maar het zal niet minder feestelijk worden!”

 

Opdracht

Deelnemers aan de Talentenprijs leveren twee gelijke desserttaarten in waarbij rekening moet worden gehouden met het thema Steam Punk. De wedstrijd is voor leerlingen die een bakkerij- of horecaopleiding volgen op niveau 2. Deelnemers aan de Gouden Gard (niveau 3 of 4) maken volgens een eigen thema een showtafel. De showtafel wordt gevuld met een showstuk, twee identieke desserttaarten, twee soorten friandises, twee soorten bonbons en gebakjes.

 

Meer informatie over beide wedstrijden is te vinden op www.goudengard.nl.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat