Actie Nationale Postcode Loterij

8 mei 2020

Deze week start de Nationale Postcode Loterij met een actie waarbij lokale ondernemers centraal staan. In de maanden april, mei en juni breiden zij het prijzenpakket uit met cadeaukaarten die bij lokale ondernemers ingeleverd kunnen worden.  Bovenop het reguliere prijzenpakket maken deelnemers deze maanden kans op 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten die te besteden zijn bij lokale ondernemers. Het grootste deel – 12,5 miljoen euro – wordt verloot in de trekking van mei.

U kunt hier als ondernemer uw voordeel mee doen. Het kan voor een omzetimpuls zorgen door de consument die een cadeaukaart komt inleveren te verleiden om meer te besteden dan de waarde van de kaart. 

 

Wat is de Lokaal Vers Cadeaukaart?

Dit is een prijs die kan worden gewonnen door deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Deze kaart kan worden ingeleverd bij de speciaal geselecteerde, lokale vers verkooppunten. De cadeaukaart heeft een waarde van € 10,- en dient in één keer te worden besteed. Deelnemende bedrijven zijn zichtbaar op de site lokaalverscadeaukaart.nl.

 

Wat kost deelname?

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor deze actie. De cadeaukaarten worden in de komende maanden naar de prijswinnaars verstuurd. Als zij de kaart ter waarde van € 10,- bij u inleveren, ontvangt u daarvoor € 9,-. U betaalt dus € 1,- euro per ingeleverde kaart. De Lokaal Vers Cadeaukaart kan u nieuwe klanten bezorgen en uw omzet vergroten! De kaart heeft een geldigheid van 12 maanden vanaf de verzenddatum naar de prijswinnaar. Er vindt geen restitutie plaats.

 

Download hieronder de volledige voorwaarden. 

Algemene voorwaarden Vers Cadeaukaart Acceptanten

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

Vergoeding 

  • Kaarten kunnen worden verzilverd via een smartphone met de Scan’r App. De afhandeling wordt volledig verzorgd door Touch Incentive Marketing B.V.
  • Facturen worden binnen 30 dagen na ontvangst betaald.
  • Het is te allen tijde mogelijk om tussentijds op te zeggen, zonder enige verplichting (dus ook na de extra trekkingen). 
  • Let op! Vanaf 1 juli 2020 ontvangt u per ingeleverde cadeaukaart € 6,50 in plaats van de € 9,- tijdens de actieperiode. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit online inschrijfformulier

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan