Ambachtelijke bakkers in landelijke dagbladen

19 maart 2020

Om de consumenten te laten weten dat de ambachtelijke (banket)bakkerij gewoon blijft bakken, verschijnen de komende dagen in alle landelijke bladen advertenties met de slogan Wij blijven bakken!. Naast aandacht in de landelijke bladen is er ook een online campagne gestart met #wijblijvenbakken.

Het is een bizarre situatie: het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maakt iedereen zich zorgen over wat er kan gebeuren. Ambachtelijke (banket)bakkers hebben hiermee nieuwe uitdagingen, die we gezamenlijk zo goed mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden.

wij blijven bakken
wij blijven bakken

#wijblijvenbakken

De ambachtelijke bakkers zijn belangrijk voor de samenleving en staan dagelijks klaar om de consumenten te voorzien van vers brood en banket. Naast de landelijke advertenties kunnen ambachtelijke bakkers met een speciale tool een eigen gepersonaliseerde versie maken. Alle bakkers zijn opgeroepen om de post met #wijblijvenbakken te delen. Zo laten we Nederland zien dat de ambachtelijke (banket)bakker er ook in deze tijden is.

Werkgeverschap
Update: Ontwikkelingen rond cao-onderhandelingen
Artikelen / Info en advies
Goed nieuws over hoge indexeringen van de huurprijs
Artikelen / NBOV
Verdiepingsworkshop: Ontslag op Staande Voet