Jos Huijbregts (Bakker Van Vessem) trots op ‘European way of living’

7 mei 2019

Huijbregts haalt zijn grondstoffen graag uit Europa, vertelt hij in Forum, het opinieblad van VNO-NCW. Vanwege de CO2-voetafdruk, maar ook vanwege de voedselveiligheid. “De veiligheid is hier gewoon goed geregeld, alles is traceerbaar, controleerbaar. Da’s best belangrijk hè, als het om je eten gaat.”

Huijbregts geeft in het interview aan een beter gevoel te hebben bij Europese producten, ook al zijn die zeker niet goedkoper dan bijvoorbeeld grondstoffen uit China.

Lees het volledige interview op de website van VNO-NCW: ‘Europa moeten we niet kapotmaken’ vindt deze Haarlemse bakker

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan