AVG-programma: verleng uw licentie voor 30 september

25 juli 2019

NBOV-leden kunnen tegen gereduceerd tarief het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen blijven gebruiken. De uiterste verlengingsdatum voor uw licentie is opgeschoven: verleng voor 30 september 2019 om te profiteren van het gereduceerde tarief voor NBOV-leden. 

Vorig jaar is de AVG in werking getreden. NBOV-leden konden het afgelopen jaar gratis het AVG-programma gebruiken, om gemakkelijker aan de AVG-vereisten te voldoen. 

Ondernemers moeten blijvend kunnen aantonen dat zij voldoen aan de AVG. Het komende jaar biedt de NBOV daarom haar leden opnieuw de mogelijkheid om het AVG-programma te gebruiken, tegen het sterk gereduceerde tarief van € 100,- per jaar of € 25,- per kwartaal.

Inmiddels zijn er meerdere aanbieders van dergelijke programma’s op de markt. De Stichting AVG biedt het laagste tarief in de markt voor het volledige AVG-programma. 

Nieuwe functies

Het programma biedt nieuwe functies die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. Daarnaast heeft de NBOV ervoor gezorgd dat leden kosteloos gebruik kunnen maken van de telefonische juridische AVG Helpdesk.

Licentie verlengen voor 30 september

NBOV-leden hebben een e-mail ontvangen met daarin informatie over het AVG-programma en de wijze waarop zij de licentie kunnen verlengen. Eerder is aangegeven dat u dit voor 15 augustus moest doen, maar om zoveel mogelijk NBOV-leden te kunnen laten profiteren van dit aanbod, is deze periode verlengd tot 30 september 2019. 

Let op: bij het verlengen vraagt het programma om een vouchercode, zodat u van het gereduceerde tarief gebruik kunt maken. Deze code vindt u in de brief die u in het voorjaar van 2018 van de NBOV heeft ontvangen. Heeft u deze brief niet meer? Neem dan contact met ons op.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan