Bakkerij Gorthuis verzorgt geslaagde ouderenmiddag

8 maart 2020

Afgelopen zondag 8 maart organiseerde Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp een teamuitje. Zij bezorgden ouderen een gezellige en feestelijke middag. Evenals vorig jaar nam het team van Bakkerij Gorthuis de ouderen weer mee voor een gezellige middag vol lach, humor, spel, zang en dans. Dat zij dit zeer  waarderen, blijkt wel uit het feit dat dit jaar het dubbele aantal mensen mee gingen, ruim 100!

 

 

We kregen zo verschrikkelijk veel aanvragen dat we dit jaar besloten meer ouderen mee te nemen.

Aria Gorthuis: "We kregen zo verschrikkelijk veel aanvragen dat we dit jaar besloten meer ouderen mee te nemen. Gelukkig wilden zowel Doelen Coach als Oskam reizen een touringcar sponsoren waardoor dit gelukkig geen probleem was. Na alle ouderen opgepikt te hebben, ging de reis door naar Rijsenhout, waar de Anna’s hoeve een zaal beschikbaar had gesteld. In deze gezellige oud-Hollandse boerderijsfeer voelde iedereen zich direct thuis en was het geroezemoes niet te stoppen."

 

Zang, dans en spel

Hilarisch werd het toen het konijnenlied werd aangekondigd. Aria en Lotte deden, gekleed in een konijnenpak, samen met Anna de dans voor en iedereen deed enthousiast mee! Na een hilarisch lepelspel, met toch wel wat stiekem vals spelen, werd er ook nog polonaise gelopen op "Mijn opa", uitgevoerd door Aria en Maudi, waarna het bekende ballonnenspel werd gespeeld. Toen was het tijd voor het optreden van zanger Tony Anderson om de mensen de dansvloer op te krijgen met zijn gezellige Amsterdamse liedjes. De ouderen waren niet van de vloer af te krijgen en er werd ook heerlijk aan de tafels mee gedeind op de muziek. Een geslaagde middag, waarbij vele ouderen al vroegen of ze volgend jaar weer van de partij mogen zijn. 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan