Bakkerij Kees Gutter in de prijzen met speculaas en truffels

10 nov 2020

Bij Bakkerij Kees Gutter is het in de maand vóór de feestelijke decembermaand al groot feest! Twee overheerlijke producten zijn in de prijzen gevallen! Zowel de slagroomtruffels als de speculaasbrokken zijn met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum.

De slagroomtruffels van Bakkerij Kees Gutter zijn om je vingers bij af te likken en dat hebben ze ook ontdekt bij het Nederlands Bakkerij Centrum. De truffels zijn handgemaakt en gevuld met echte slagroom. Daaromheen zit een dikke, knapperige laag pure chocolade van Callebaut: één van de meest vooraanstaande chocolademakers. Een laagje cacaopoeder maakt deze heerlijkheid helemaal af. 

Winnende speculaasbrokken

Er worden veel koekjes speculaas genoemd, maar weinig smaken er écht naar. De speculaasbrokken van Kees Gutter worden zo onweerstaanbaar lekker door het geheime kruidenmelange. De robuuste koek zorgt voor een superlekkere bite en doordat `ie zo lekker krokant gebakken is, kraakt het lekker in je mond. Echte amandeltjes toppen de speculaasbrokken af. Je kunt ze er lekker afknabbelen, maar ook in combinatie met de koek zijn ze voortreffelijk. Dit jaar kreeg het speculaasbrok de op één na hoogste score en daar zijn de bakkers van Kees enorm trots op! In dit coronajaar is het speculaasbrok ook als brievenbuspakketje te bestellen om familie of vrienden op afstand te verrassen. 

speculaasbrokken Kees Gutter

Hoge eisen

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan strenge kwaliteitseisen voldoen en zich onderscheiden van andere producten. Er wordt o.a. beoordeeld op vorm, structuur, kleur, geur en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal vijf gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op drie onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een vier, verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. 

Artikelen / Branche
Schepers en Nijkamp winnaars DesemAwards 2021
Artikelen / Leden
Bakkerij Maassen ontvangt predicaat hofleverancier
Artikelen / NBOV
Vernieuwing vereniging
pagina
Artikelen / Branche
Radar duikt in hoge kosten betalingsverkeer voor ondernemers
Artikelen / Branche
Gouden Gard 2021 voor Nick Banus
Agenda NBOV
Algemene ledenvergadering