Bakkerij Kees Gutter lanceert jubileummagazine

15 apr 2021

Hoewel 2020 het jaar was waarin Bakkerij Kees Gutter 60 jaar bestond, gaf het coronajaar niet echt reden voor een feestje. Toch wilde de familie Gutter deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom werd vandaag een speciaal jubileummagazine gelanceerd.

Volgens Greetje Dekker-Gutter is het jubileummagazine niet bedoeld om terug te blikken, maar juist om vooruit te kijken: ‘Wat we in het verleden hebben gedaan is allemaal geschiedenis en op geschiedenis kun je niet teren. Je moet nieuwe dingen bedenken en een andere aanpak verzinnen, want de wereld van vandaag is anders dan die van gister.’

Eerste jubileummagazine voor opa Kees Gutter.

Jubileummagazine

Het jubileum-magazine geeft een uitgebreid kijkje achter de schermen. Bij de banket- en broodbakkers, bij de logistieke werkzaamheden en in de winkels. Ook regionale partners vertellen over hun samenwerking met de bakker van Waterlands en er is aandacht voor de toppers van het bedrijf: van medewerkers tot producten. Greetje: ‘Tijdens het werken aan het magazine zijn we ook met een andere bril naar ons bedrijf gaan kijken en zagen we hoe bijzonder het is wat wij elke dag met z’n 53’en doen. Het magazine is echt een kers op de taart. We maken hiermee nieuwe geschiedenis, want over 10 jaar is ons bedrijf ongetwijfeld weer anders en kunnen we met trots terugkijken op vandaag.’

Om er toch een feestelijk tintje aan te geven in deze coronatijd is het eerste exemplaar van het magazine door Yara en Evi aan opa Kees Gutter uitgereikt. Vanaf 15 april ontvangen klanten bij een aankoop in de winkel een exemplaar.

Artikelen / Leden
Bakkerij Maassen ontvangt predicaat hofleverancier
Artikelen / NBOV
Vernieuwing vereniging
Artikelen / Leden
Nijkamp bakt beste paasbrood van Nederland