Bakkerij Kees Gutter maakt gouden sneeuwster

16 mrt 2021

Bakkerij Kees Gutter werkt zoveel mogelijk samen met lokale en regionale partijen, want dat is duurzamer en lekkerder. In samenwerking met ‘t Zuivelhuisje in Katwoude maakte de bakkerij een vernieuwde sneeuwster, die direct met goud bekroond werd.

De sneeuwster is in de basis een eenvoudig recept, met ingrediënten als luchtige cake, slagroom en een hart van advocaat. Vooral in de aanloop naar Pasen is het een favoriet. Bakkerij Kees Gutter zocht de samenwerking van Diana Willig van ’t Zuivelhuisje vanwege haar ambachtelijke advocaat met een volle, romige smaak: ’t Scharrel Kaatje.

De advocaat matcht perfect met de echte slagroom en luchtige cake van Gutters sneeuwster. De jury van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroonde de vernieuwde Sneeuwster daarom met goud. Dat betekent dat het product aan strenge kwaliteitseisen voldoet en zich onderscheidt van andere producten.

Artikelen / Leden
Bakkerij Maassen ontvangt predicaat hofleverancier
Artikelen / NBOV
Vernieuwing vereniging
Artikelen / Leden
Nijkamp bakt beste paasbrood van Nederland