Banketbakkerij Prins gaat knallen!

29 december 2020

Ondanks het landelijke vuurwerkverbod, nemen de cobra’s, crackers en pijlen bij Banketbakkerij Prins aan het Scheldeplein te Alblasserdam gretig aftrek. En de verkoop gebeurt niet stiekempjes onder de toonbank, nee… de banketbakker presenteert ze gewoon vol trots in de etalage! 

Met het grote reclamebord waarop staat ‘Vuurwerkverkoop gestart’ trekt Edwin Prins, de eigenaar van de gelijknamige winkel, nieuwsgierige consumenten over de drempel en tovert hij bij het zien van het vuurwerkgebak een glimlach op hun gezicht. 

Extra creatief zijn

“In dit Corona-tijdperk moet je als ondernemer extra creatief zijn en roeien met de riemen die je hebt”, aldus Prins. Om dit jaar, ondanks het vuurwerkverbod, toch knallend af te sluiten besloot de creatieve Prins aan zijn beroemde oliebollen en appelbeignets ook drie speciale vuurwerkgebakjes toe te voegen.“ Vol trots vervolgt hij: “We staan in de omgeving bekend als dé creatieve banketbakker en omdat we weten dat sommigen graag hadden genoten van het siervuurwerk tijdens de jaarwisseling, brengen we de consument dit jaar knallers in gebaksvorm aan.”

Banketbakker Prins mag dit ‘vuurwerk’ zonder vergunning verkopen en bij het genieten van dit product is geen veiligheidsbril verplicht. 

Vuurwerk bij Banketbakkerij Prins
Artikelen / Leden
Bakkerij Kees Gutter maakt gouden sneeuwster
Artikelen / Leden
Bakkerij Gorthuis verzorgt geslaagde ouderenmiddag
Artikelen / Leden
Bakkerij Koenen 150-jarig jubileum