Bedrijfsbezoek Vrouwenvakgroep

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is een uniek netwerk van ondernemende vrouwen in de bakkerijsector en biedt onder andere bijeenkomsten die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens de jaarlijkse bedrijfsbezoeken maken de leden kennis met de organisatie en visie van andere bedrijven binnen en buiten de bakkerijbranche. 

In mei 2019 heeft de laatste fysieke bijeenkomst plaatsgevonden met als thema “Beleef het in Gouda!”. In 2020 heeft er een digitale bijeenkomst plaatsgevonden. Ook in het voorjaar van 2021 is een fysiek bedrijfsbezoek nog lastig. Daarom organiseren wij een mooi alternatief. Op maandag 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur staat er een Vrouwenvakgroepbijeenkomst gepland. Daarin komt een personeelsgerelateerd onderwerp aan de orde. Vooralsnog is dit ook een online bijeenkomst, maar als er tegen die tijd meer mogelijk is, vindt de bijeenkomst plaats in het NBOV-kantoor.

 

Meer informatie

Leden van de Vrouwenvakgroep hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wilt u meer informatie over de Vrouwenvakgroep of vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl.