Bedrijfsbezoek Vrouwenvakgroep

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is een uniek netwerk van ondernemende vrouwen in de bakkerijsector. Tijdens de jaarlijkse bedrijfsbezoeken maken de leden kennis met de organisatie en visie van andere bedrijven binnen en buiten de bakkerijbranche.

Op 14 mei 2019 vond de bijeenkomst plaats met als thema “Beleef het in Gouda!” Wij ontvingen de leden in NBOV-thuishaven Gouda. Naast een bezoek aan het vernieuwde NBOV-kantoor werd een bezoek gebracht aan Kruim, de Stroopwafel Experience in de Kamphuisen Siroopwafelfabriek en twee bakkerswinkels in Gouda.
 

2020: geen bedrijfsbezoek, wel netwerken

In 2020 werd het houden van een fysieke bijeenkomst onmogelijk, daarom organiseren we een online netwerkborrel. Deze vindt plaats op dinsdag 23 juni 2020 van 15.30-17.00 uur via Zoom. Vrouwenvakgroepleden die bij elkaar in de buurt wonen, kunnen elkaar opzoeken en eventueel samen deelnemen, uiteraard op de veilige 1,5 m afstand.


Elkaar zien en spreken

De bijeenkomst is in ieder geval bedoeld om elkaar te zien en te spreken over de tijd sinds de intelligente lockdown in werking trad. Dat kan zakelijk of persoonlijk zijn. Korte filmpjes over het vormgeven van de coronamaatregelen in de winkel(s) of creatieve oplossingen om de verkoop te stimuleren zijn welkom.
 

Meer informatie

Leden van de Vrouwenvakgroep hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wilt u meer informatie over de Vrouwenvakgroep of vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl.