Bijeenkomst: In gesprek over verzuim

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is een uniek netwerk van ondernemende vrouwen in de bakkerijsector en biedt onder andere bijeenkomsten die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

In mei wordt normaliter een bedrijfsbezoek georganiseerd. Net zoals vorig jaar kan dit bedrijfsbezoek vanwege de coronamaatregelen in 2021 niet doorgaan. Daarom organiseren wij een mooi alternatief.

Op maandag 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur staat er een Vrouwenvakgroepbijeenkomst gepland. Daarin gaan we het hebben over verzuim met onderwerpen als een modern verzuimbeleid, verzuimprotocol en er wordt toegelicht hoe je een verzuimgesprek voert. 

Het is nu nog niet bekend of we de bijeenkomst online of in het NBOV-kantoor in Gouda kunnen organiseren. Dat bepalen we op 18 mei, afhankelijk van de maatregelen die op 31 mei gelden. Op 18 mei ontvang je de bevestiging met praktische informatie; je kunt je dan alsnog afmelden. Als de bijeenkomst in het NBOV-kantoor plaatsvindt, wordt het programma nog iets uitgebreid.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Programma

13.45 - 14.00 uur: Inloop in Teams of (eerder) op het NBOV-kantoor.
14.00 - 15.30 uur: Anneke Zoethoutmaar, bedrijfsadviseur personeel & organisatie, gaat in op een aantal aspecten van een modern verzuimbeleid.
15.30 - 16.00 uur: Netwerkborrel.

 

Meer informatie

Leden van de Vrouwenvakgroep hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wilt u meer informatie over de Vrouwenvakgroep of vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl.

Artikelen / NBOV
Vrouwen Netwerk bezochten Gent voor Tweedaags event
Artikelen / NBOV
Netwerk vrouwelijke ondernemers in Nijmegen
Artikelen / NBOV
Geslaagde bijeenkomst vrouwelijke ondernemers