BoulangerieTeam buiten prijzen op Mondial du Pain 2019

23 oktober 2019

Na een intensieve wedstrijd waarin veel producten moesten worden gemaakt, zijn Wietse Schiere en Roy Schepers samen met coach Hans Som niet in de prijzen gevallen tijdens de Mondial du Pain in Nantes. Japan (1), Taiwan (2) en Frankrijk (3) gingen met de prijzen naar huis.

mondial du pain 2019 showtafel
mondial du pain 2019 team

Nederland was binnen de tijd klaar, had alle producten gemaakt en geen strafpunten gepakt, maar het was niet voldoende. Wietse Schiere: “Hier gingen Roy, Hans en ik natuurlijk niet voor. Ons doel was om bij de eerste zes landen te eindigen en zo nog de finaleronde te spelen. We zijn dan ook ontzettend teleurgesteld. We zijn op waarde geklopt, want onze tegenstanders hebben wel een erg hoog niveau gehaald”.

 

Top zes

De toplanden bestonden deze keer naast de podiumgangers Japan, Taiwan en Frankrijk uit Italië, België en China. Deze zes landen strijden in 2020 nogmaals tegen elkaar en maken dan uit wie de allerbeste is. Andere tegenstanders waren Brazilië, Canada, Duitsland, Filipijnen, Mali, Mexico, Peru, Spanje en Zwitserland.

Met het centrale thema Sport maken zij een showtafel die bestaat uit een showstuk, diverse broden, sandwiches en viennoiserie producten. De wedstrijd vond plaats tijdens de vakbeurs Serbotel in Nantes.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat