BoulangerieTeam pakt brons op EK Boulangerie 2019

21 oktober 2019

Na een spannende wedstrijd zijn Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede samen met coach Peter Bienefelt op de derde plaats geëindigd tijdens de 20e editie van het EK Boulangerie in Nantes. Het podium werd aangevuld met nummer twee Italië en winnaar Frankrijk. 

De jury waardeerde de ingeleverd producten van Nederland en gaf aan dat het van hoog niveau was. Coach Peter Bienefelt is dan ook erg blij: "Het team heeft tijdens de wedstrijd super gewerkt. Niet alleen individueel, maar ook de onderlinge samenwerking was enorm goed. De mannen hebben er alles aan gedaan om mooie producten neer te leggen, alle lof voor het team! Na een jaar lang trainen is dit een prachtige beloning."

Indrukwekkend

De showtafel was indrukwekkend en was voorzien van tientallen producten. Naast het sierstuk lagen er diverse broden en viennoiserie producten. Het centrale thema was de Nederlandse bakkerij door de jaren heen. Naast Nederland namens ook België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Oekraïne en Zwitserland deel aan het EK. 

EK Boulangerie 2019 team prijs
Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking