BoulangerieTeam pakt zilver op EK Boulangerie 2021

20 oktober 2021

Na maandenlang trainen en een spannende wedstrijd zijn Daan Filius, Maurits de Greef en Giel Vermeulen samen met coach Michel Schröder op de tweede plaats geëindigd tijdens de 21e editie van het EK Boulangerie in Nantes. Het relatief jonge team verraste de jury met hun prestatie. 

Italië heeft het EK gewonnen. Frankrijk vult met de derde plaats het podium aan. De vakwedstrijd werd dit jaar voor de 21e keer georganiseerd. Vijf landen gingen in vakbeurs Serbotel in Nantes met elkaar de strijd aan om de EK titel.  

Coach Michel Schröder is ontzettend trots met de tweede plaats: “Dit jonge team is boven zichzelf uitgestegen. Het team heeft er alles aan gedaan om mooie producten te presenteren binnen de opgegeven tijd, alle lof voor het team!” 

De showtafel was voorzien van tientallen producten. Naast het sierstuk lagen er diverse broden en viennoiserie producten. Bij de broden en viennoisserie werd het team ook geroemd om zijn smaakcombinaties. Het centrale thema voor het sierstuk was: ‘monument uit het land’ en stond in het teken van Willem van Oranje.  

 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan