Coronavirus - regionale regelingen

Op dit moment kent de provincie Limburg een regionale regeling via het project Limburg Herstelt en Versnelt

Extra subsidie voor Limburgse mkb’ers vanwege pandemie

Mkb’ers in Limburg die willen herstellen van de COVID-19-pandemie en versneld willen innoveren en/of internationaliseren, kunnen contact opnemen met LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg. LIOF kan helpen met advies, netwerk en financiering. LIOF is er ook voor mkb’ers in de detailhandel die willen innoveren, vergroenen en/of digitaliseren.

LIOF heeft het project ‘Limburg Herstelt en Versnelt’ opgezet. Via een EU-bijdrage van 6 miljoen euro kan LIOF mkb’ers ondersteunen die uit de COVID-19-pandemie willen innoveren en/of internationaliseren en zo bijdragen aan de vergroening en/of digitalisering van de Limburgse economie.

 

Groen, digitaal en veerkrachtig herstel Limburgse economie

Het LIOF-project ‘Limburg Herstelt en Versnelt’ heeft drie bouwstenen:

  • Limburg Toekomstbestendig
  • Limburg Toerisme
  • International Trade Development

 

De EU stelt 6 miljoen euro beschikbaar om Limburgse mkb’ers uit de COVID-19-crisis te leiden. Via die REACT-EU-bijdrage kan LIOF tot 1 juli 2023 op ieder van de drie bouwstenen een extra impuls geven aan Limburgse mkb’ers. Met ‘Limburg Herstelt en Versnelt’ ondersteunt LIOF voor het eerst mkb’ers in de detailhandel. Meer informatie over deze programma’s is te vinden op https://liof.nl/fondsen-en-programmas

Artikelen / Info en advies
Laatste week: Vraag nu de TEK aan
Artikelen / NBOV
NBOV vierde 25 jaar bestaan op geslaagd feest
Artikelen / Info en advies
Nutri-Score. Hét voedselkeuzelogo voor Nederland?