Coronavirus: vakantie

04 jun 2021

We krijgen veel vragen binnen over corona en wat nou precies de stappen zijn die u in allerlei situaties moet zetten. We hebben dit overzichtelijk op een rijtje gezet. Heeft u andere vragen? We helpen u graag! Neem gerust contact met ons op: 0182 - 69 30 30 of po@nbov.nl. Controleer ook regelmatig onze pagina met veelgestelde vragen

Brief vakantieplannen in coronatijd

Met onderstaande modelbrief kunt u uw medewerkers informeren over vakantie opnemen in coronatijd. Zorg ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de ‘spelregels’ voordat zij op vakantie gaan. 

Brief coronavirus en vakantieplannen

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

Reizen tijdens corona

De regels voor reizen tijdens corona wijzigen per land en per dag. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken houdt dit bij. Voor u is het belangrijk om te weten of de medewerker bij terugkomst wel of niet in quarantaine moet, ook in verband met de planning. Bovendien kan dit gevolgen hebben voor de loondoorbetaling van de medewerker. Als deze al bekend is met de quarantaine bij terugkomst op het moment van vertrek. In bovenstaande brief die u aan de medewerker kunt verzenden, leest u hoe het precies zit.

 

Handige links

Reisadviezen per land: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Regels bij terugkomst naar Nederland: https://reizentijdenscorona.rijksoverheid.nl/

Artikelen / NBOV
Coronavirus: veelgestelde vragen
Artikelen / NBOV
Goedkope zelftesten voor NBOV-leden
Artikelen / Branche
Mondkapjes weer verplicht