Coronavirus: vloerstickers en paraplu's

Het dringende advies is om weer 1,5 meter afstand te houden in en om uw winkel. Blijf dit ook duidelijk communiceren naar uw klanten. De NBOV helpt u daarbij: met vloerstickers voor in uw winkel(s). Daarnaast kan het zo zijn dat uw klanten buiten moeten wachten in de regen omdat het binnen te druk is. Maakt u dan gebruik van onze handige ‘ambachtelijke’ paraplu’s. Alle NBOV-leden hebben in oktober 2020 paraplu's en vloerstickers ontvangen. Wilt u meer exemplaren? Bestel ze dan hieronder!

Vloerstickers

Verkrijgbaar in vier varianten:

  • Houd 2,5 stokbrood afstand van elkaar met logo De Ambachtelijke Bakker.
  • Blijf 5 broden van elkaar vandaan met logo De Ambachtelijke Bakker.
  • Houd 50 bonbons afstand van elkaar met logo De Ambachtelijke Chocolatier.
  • Blijf 15 chocoladetaartjes bij elkaar vandaan met logo De Ambachtelijke Banketbakker. 

Een praktisch hulpmiddel voor op de winkelvloer waarmee u meteen benadrukt dat u Dé Ambachtelijke Bakker, Banketbakker of Chocolatier bent! De prijs per sticker is € 5,- incl. btw. excl. verzendkosten. De stickers zijn vanaf twee stuks te bestellen. 

 

Paraplu

Staat er voor uw winkel een rij? En regent het? Bestel dan één van deze paraplu's en leen ze uit aan uw klanten als het weer wat minder is. Ze zijn er in twee varianten:

  • Paraplu met logo De Ambachtelijke Bakker.
  • Paraplu met logo De Ambachtelijke Banketbakker.

Niet vergeten: maak de handvatten van de paraplu’s meerdere keren per dag schoon en desinfecteer ze! De prijs per paraplu is € 10,- incl. btw. excl. verzendkosten. 

Het hele artikel lezen? Log in of word lid van de NBOV