Dag van de Echte Bakker

22 oktober 2018

Het Echte Bakkersgilde roept de laatste zaterdag van oktober uit tot Dag van de Echte Bakker. Een dag om het ambacht te laten zien en proeven aan alle consumenten. De Dag van de Echte Bakker staat in het teken van echte smaak.

Tijdens de Dag van de Echte Bakker laten Echte Bakkers meer zien van hun bijzondere ambacht met als doel om gezamenlijk de consumenten te laten ervaren dat de producten van de bakker dichtbij gebakken zijn door bakkers met kennis en vakmanschap. Met uiteenlopende activiteiten in de winkels gaan de Echte Bakkers met het Gilde de uitdaging aan om van de Dag van de Echte Bakker een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Het Gilde stelt promotiematerialen beschikbaar voor in de winkel, maar ook online zodat alle kanalen een eenduidige uitstraling hebben en de Echte Bakkers meer interactie kunnen bewerkstelligen op hun eigen social media kanalen.

 

Diverse activiteiten

Voorbeelden van activiteiten die zaterdag 27 oktober aanstaande door het hele land plaatsvinden zijn open dagen, proeverijen en presentaties van het najaarsassortiment. Zo kunnen consumenten ervaren dat producten van de ambachtelijke bakker smaakvol zijn, een eigen signatuur hebben en dus onderscheidend zijn. 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan