Marie-Hélène Zengerink
Algemeen directeur
0182-693030 |

Delen is vermenigvuldigen

31 oktober 2018

Ongemerkt nemen we de hele dag informatie in ons op. Informatie die ons wijzer maakt, inspireert, of helpt om keuzes te maken. Dat doen we door te lezen, horen en ervaren, door andere bedrijven te bezoeken of in het buitenland rond te kijken. De NBOV wil u inspireren door op de website en in Bakkerszaken proactief heel veel informatie te geven. Niet alleen over inhoudelijke onderwerpen, maar ook over maatschappelijke thema’s die uw onderneming raken of over ontwikkelingen in de branche. 

We werken er elke dag aan om meer en betere informatie te bieden. Veel van die informatie bereikt u digitaal, of online. Dat betekent voor u dat die informatie op elk moment van de dag beschikbaar is. Op kantoor, op de bank, in de tuin of onderweg. We werken er ook aan om die informatie steeds gemakkelijker vindbaar te maken, zodat u via de zoekbalk op de website vindt wat u zoekt. 

Doordat we de informatie laagdrempelig en digitaal beschikbaar stellen, komt er meer tijd vrij voor ‘echt contact’. Want als u niet vindt wat u zoekt, staan onze adviseurs uiteraard nog steeds klaar met een toelichting of een advies op maat. Ook willen wij in 2019 meer naar u toe komen.

Onze informatie is op elk moment  beschikbaar. Op kantoor, op de bank, in de tuin of onderweg.

Hoe belangrijk dat is, heb ik weer ervaren tijdens de bijeenkomst van de Vrouwenvakgroep begin oktober. Wat een sfeer en succes! Ondernemersvrouwen uit alle windstreken die in Leeuwarden fietsen, eten, een bedrijf bezoeken - en vooral veel met elkaar praten: ‘Hoe gaat dat bij jullie? Hoe pak jij dat aan? Wat is jouw ervaring daarmee?’ Die gesprekken onderstrepen weer het belang van een vereniging als de NBOV: ondernemers samenbrengen, gebruikmaken van je netwerk en waar mogelijk samenwerken en informatie delen

Begin januari maken wij de jaarplanning 2019 bekend, met onder andere ondernemerscafé’s, informatiebijeenkomsten over onderwerpen die voor u belangrijk zijn, netwerkbijeenkomsten voor vrouwen, starters en jonge ondernemers, enzovoorts. Ideeën of suggesties? Laat het ons vooral weten!

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking