Dutch Pastry Award live te volgen

2 april 2021

Het Nederlands Patisserie Team heeft voor de wedstrijden om de Dutch Pastry Award (DPA) en de Lekkerste Bonbon van Nederland een nieuwe locatie gevonden. De Food Innovation Academy in Vlaardingen stelt haar ruimtes op dinsdag 6 april voor beide wedstrijden beschikbaar. Via een livestream is het event de hele dag te volgen.

Het bestuur van het Patisserie Team is blij met de hulp: “In de situatie waarin we ons bevinden, lopen de zaken regelmatig anders dan gepland. Gelukkig is hulpvaardigheid ook een eigenschap die we in deze tijd steeds vaker naar voren zien komen. Wij zijn enorm dankbaar voor, en trots op de hulp vanuit de Food Innovation Academy.” 

Livestream

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om bezoekers bij de wedstrijden toe te laten. Het team heeft er daarom voor gekozen een livestream via YouTube op te zetten. Op deze manier kan er massaal worden meegekeken met de wedstrijden.

Deelnemers aan de Dutch Pastry Award maken een showstuk en drie identieke taarten met als thema ‘Destination’. De winnaar mag zich onder andere een jaar lang de beste patissier van Nederland noemen en sluit als aspirant-lid bij het team aan.

Deelnemers aan de Bonbonwedstrijd maken 24 identieke bonbons die zijn gevuld met minimaal twee vullingen. De winnaar wint naast de officiële titel ‘Beste Bonbon van Nederland’ nog tal van andere mooie prijzen, waaronder bonbonmallen en een exclusieve reportage in vakblad Patisserie & Desserts.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat