Echte Bakker Sieben neemt Bakkerij Kolkman over

1 september 2020

Per 1 oktober neemt Echte Bakker Sieben, Bakkerij Kolkman over die winkels heeft in Schoonebeek en Emmen (Emmerhout). Echte Bakker Sieben heeft winkels in Schoonebeek, Klazienaveen en Coevorden. Beide bakkerijen leveren een breed assortiment met een kwalitatief hoog niveau en hebben de klant hoog in het vaandel staan.

Echte Bakker Sieben neemt Kolkman over

Bakkerij Kolkman wilde al enige tijd het bedrijf verkopen vanwege de leeftijd van de ondernemers en omdat de derde generatie andere toekomstplannen heeft. Met de verkoop komt er na bijna 74 jaar een einde aan Bakkerij Kolkman. De twee familiebedrijven waren al geruime tijd met elkaar in gesprek over de mogelijkheden van een overname door Bakkerij Sieben. Alle medewerkers van Bakkerij Kolkman gaan mee, zodat de klanten geholpen blijven worden van de vertrouwde verkoopgezichten.

De familie Kolkman is verheugd dat het bedrijf wordt overgenomen door een collega-bakker waarmee al jaren goede contacten zijn. Voor de familie Sieben is de overname een belangrijke stap voor de toekomst van het bedrijf.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat