Even voorstellen: Shahien Manesh en Robbie Robert

28 november 2022

Sinds 1 november versterken Shahien Manesh en Robbie Robert het NBOV-team in Gouda. Shahien is bedrijfsadviseur relatiemanagement en is het aanspreekpunt voor leden in de oostelijke helft van het land. Robbie is adviseur voedselveiligheid en houdt zich bezig met wetgeving en het beleid vanuit de NVWA.

“Regelgeving op het gebied van voedselveiligheid is binnen mijn werkzaamheden het belangrijkst,” vertelt Robbie, “dat is iets wat bakkers echt kan raken. Bij de NVWA probeer ik invloed uit te oefenen op waar ze tijdens inspecties extra op letten. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat ze op bepaalde aspecten wat minder streng zijn en kan ik leden goed informeren waar ze extra aandacht aan moeten besteden.” Robbie vindt het vooral belangrijk dat alle leden op een veilige manier hun voedsel bereiden: “Het is een grote nachtmerrie als iemand ziek wordt door jouw product. Dat wil je echt voorkomen.”

“Leden kunnen van mij verwachten dat ik voor hen opkom bij de NVWA en dat ik van te voren duidelijk communiceer wat er staat te gebeuren en wat daarin hun rechten en plichten zijn. Ook ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor alle vragen op het gebied van voedselveiligheid. “

 

Verzekerd van praktisch advies

Als bedrijfsadviseur relatiemanagement gaat Shahien alle aangesloten brood- en banketbakkers in de oostelijke helft van het land ondersteunen met praktische informatie en advies op maat. "Ik ben benieuwd waar de bakker wakker van ligt en het geeft mij veel energie als ik deze zorgen - tot op zekere hoogte - weg kan nemen, waardoor de ondernemer zich weer puur kan focussen op het ondernemen."

Of het nu gaat om onderwerpen als product-dienstdiversificatie, verduurzaming, uitbreiding, overname, informatievoorziening of bedrijfsvoering: in deze turbulente tijden moeten de bakkers weten dat zij op de NBOV kunnen rekenen, vindt Shahien. "En met onze juristen, personeel en organisatie- en communicatieadviseurs in huis, ben je altijd verzekerd van praktisch advies. Of je nu elke dag of maar één keer per jaar belt, je betaalt niet meer dan wat de contributie voorschrijft; deze kosten zijn allemaal inbegrepen. Wij staan klaar voor jou als ondernemer, werkgever en vakman."

Shahien en Robbie

Shahien Manesh (l) en Robbie Robert (r)

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking