ikwileenbakkerij.nl live voor werving overnamekandidaten

2 juli 2019

De website van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij www.ikwileenbakkerij.nl is live. Samen met de Facebookpagina is dit onderdeel van de wervingscampagne voor nieuwe bakkerij-ondernemers.

Het aantal ondernemers dat zijn bakkerij van de hand wil doen, neemt de komende jaren naar verwachting toe. Daarom start de sector met een wervingscampagne om per jaar vijftig overnames in de ambachtelijke bakkerij tot stand te brengen. Om dit te realiseren hebben twaalf branchepartijen, waaronder de NBOV, de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij opgericht. Deze Stichting richt zich op de groep (mogelijke) opvolgers voor bakkerijbedrijven vanuit allerlei gelederen zoals huidige familie of medewerkers maar ook zij-instromers en studenten van mbo en hbo.

Campagne start met wervingswebsite

Via de website biedt de stichting ondersteuning aan potentiële overnamekandidaten. Zij vinden hier allerlei informatie om een bedrijf te starten en enthousiaste verhalen van ondernemers. Ook zijn er handige links te vinden, die je als koper wegwijs maken in de wereld van de ambachtelijke bakkerij en het ondernemerschap, en is er een overzicht  van te koop staande bedrijven in de branche.

Bakkers en branchepartijen worden aangemoedigd om deze website en Facebookpagina onder de aandacht te brengen en verder te verspreiden. En uiteraard om mensen enthousiast te maken voor het ondernemerschap in de bakkerij.

Funding

De ambitie van de Stichting is uitdagend, ambitieus en absoluut noodzakelijk voor de gehele sector (ambacht en industrie). Branchepartijen die graag willen aanhaken bij de Stichting en dit initiatief eveneens willen ondersteunen, worden van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat