Inschrijving BakkersVakWedstrijden 2021 geopend

3 oktober 2021

De BakkersVakWedstrijden gaan dit jaar door, in een iets andere vorm dan voorgaande jaren. Deelnemers moeten zich voor 5 november inschrijven. Aan de keuringen zelf verandert niets: op dinsdagavond 9 november beoordeelt de jury de producten in het Fries Congrescentrum in Drachten. Die middag kunnen de deelnemers aan de wedstrijden daar hun producten inleveren.

Het wedstrijdboekje met daarin het programma is te bekijken en te downloaden op www.bakkersvakwedstrijden.nl. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het boekje niet gedrukt en naar de oud-deelnemers gestuurd. Zij ontvangen een nieuwsbrief per mail met daarin alle relevante informatie.

Talkshow

De prijsuitreiking op woensdag 10 november kan via een livestream worden gevolgd. Hanno Spanning praat van 17.00 tot 18.00 uur in een talkshow-achtige opzet met de Permanente Wedstrijd Commissie (Martin Baks, Nico Bloem en Wietse Schiere) en met Eildert Kielman (voorzitter BakkersVakWedstrijden) en Marco Lenes (juryvoorzitter). Zij vertellen over de bevindingen van de jury en laten zien waarom bepaalde producten heel goed of minder goed beoordeeld zijn. Daarbij geven zij tips voor alle bakkers en baksters die thuis of op hun werk de livestream volgen.

Prijsuitreiking

Tijdens de live-uitzending worden de winnaars van de BakkersVakWedstrijden 2021 bekendgemaakt. Een selectie van de deelnemers is daarbij aanwezig, evenals de sponsoren van BakkersVakWedstrijden en de vakpers. Na afloop van de livestream worden alle uitslagen gepubliceerd op de website. De sponsoren bezoeken in de dagen na 10 november de winnaars die niet bij de uitzending konden zijn om de gewonnen bekers te  overhandigen.

Meer informatie, het wedstrijdboekje en de inschrijflink zijn te vinden op www.bakkersvakwedstrijden.nl.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan