Inschrijving Speculaaskeuringen geopend

14 september 2021

Ook dit jaar hebben bakkers en banketbakkers in Nederland weer kans om hun speculaas te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury, georganiseerd door Beko Coöperatie.

Meedoen aan de speculaaskeuring loont altijd. De provincie- en landelijke winnaars krijgen een mooie beker en een promotiepakket. Daarnaast krijgt elke bakker een keuringsrapport die u een goed inzicht geeft in de kwaliteit van uw speculaas en eventuele verbeterpunten. Alle deelnemers die een 7,5 of hoger scoren krijgen een posterpakker en een certificaat. De afgelopen is gebleken dat de uitslag een boost geeft aan het speculaasverkoop bij ambachtelijke bedrijven.

Deelnemers kunnen 3 soorten speculaas inleveren: speculaasjes met amandelen, speculaasjes zonder amandelen en gevulde speculaas. Dat kan op maandag 4 en dinsdag 5 oktober tussen 10 en 15 uur bij de vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande. De keuring is twee dagen later, op 7 en 8 oktober. 

Meer informatie over en voorwaarden voor deelname Beko Speculaaskeuringen 2021 is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk om het logistieke proces rondom de keuringen goed te kunnen organiseren. Aanmelden kan via speculaaskeuringen.nl.

 

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat