Kijk Vooruit

Datum en tijdstip 3 oktober 2023
15.00
Locatie Nederlands Bakkerijmuseum

Hattem
 
2 oktober 2023

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren wij dinsdag 3 oktober opnieuw 'Kijk Vooruit', het NBOV-evenement voor alle ondernemers. Of je net gestart bent met ondernemen of misschien al overweegt te stoppen, het belooft een interessante middag te worden.
 

Tijdens het evenement bespreekt gastspreker Michel Duijm de verschillende fases van het ondernemerschap. Michel is accountant bij Bouwer en Officier en zal de verschillende manieren van pensioenopbouw doornemen. Hier kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Daarnaast geeft oud-ondernemer Gé Hendricksen een inkijk in zijn eigen bedrijfsoverdracht. Wanneer begin je daarmee? Heb ik genoeg gespaard om nu te stoppen? Wat levert mijn bedrijf op? Al deze vragen komen voorbij.

We kijken dit jaar niet alleen vooruit, maar ook terug: het event vindt plaats in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Voor de start om 15.00 uur is er gelegenheid om de historie van het bakkersvak te bekijken in het museum.

Heb je vooraf vragen die we mee kunnen nemen in de presentatie? Stel ze alvast via het aanmeldformulier.

Als afsluiting is er genoeg gelegenheid om de besproken onderwerpen nog even met elkaar door te nemen onder het genot van een hapje en drankje.  

We starten dinsdag 3 oktober om 15.00 uur bij het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Verwachte eindtijd is 17.00 uur. Aanmelden kan via deze link.