Korte vragen aan NBOV-leden – de resultaten

11 augustus 2019

Begin juni 2019 stelden we NBOV-leden per mail een paar korte vragen, om te achterhalen hoe u over specifieke onderwerpen denkt en om actuele informatie te verzamelen. Ruim 220 leden beantwoordden de vragen – onze hartelijke dank daarvoor! Uw antwoorden helpen ons uw belangen beter te behartigen. Hieronder gaan we kort op een aantal uitkomsten in.

Van de invullers rapporteert 37,5% positieve ervaringen met de CAO-PAWW Bakkerijsector, terwijl iets meer dan 34,1% negatieve ervaringen rapporteert, en 28,4% er nog niet mee te maken heeft gehad.

Zie voor meer informatie over de CAO-PAWW: CAO-PAWW Bakkerijsector start op 1 februari 2019.

Informatieplicht Energiebesparing

We verzonden de vragenlijst een kleine maand voor de deadline van de Informatieplicht Energiebesparing en waren benieuwd naar de stand van zaken onder onze leden. De meesten (39,7%) waren bezig met de registratie om aan de informatieplicht te voldoen, terwijl 34,9% ervan op de hoogte was, maar nog niet aan de registratie was begonnen. Van de invullers gaf 6% aan niet op de hoogte te zijn van de informatieplicht. Op 19,4% is de informatieplicht niet van toepassing.

Meer informatie: Informatieplicht Energiebesparing

AVG-programma

NBOV-leden kunnen tegen gereduceerd tarief het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen gebruiken, om gemakkelijker aan de AVG te voldoen. Van de invullers gebruikt 28,4% het programma en 25,9% zegt het te gaan gebruiken; 45,7% procent geeft aan het AVG-programma niet te gebruiken en dat ook niet te gaan doen.

Lees ook: AVG-programma: verleng uw licentie voor 30 september
 

Het hele artikel lezen? Log in of word lid van de NBOV
Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking