Laatste kans: koop nu kaarten voor Bake Out 2019!

2 mei 2019

Op zaterdagavond 25 mei 2019 is de eerste editie van Bake Out in De Rijtuigenloods Amersfoort. Een avond vol verrassingen, workshops, boeiende sprekers en een groot feest als afsluiting. Bake Out is daarmee hét bedrijfsuitje in de ambachtelijke bakkerijbranche. En dat voor slechts € 15,- per persoon. Koop nu de laatste kaarten voor dit unieke event!

De inloop is tussen 18.30 en 20.30 uur. Bezoekers worden op ludieke wijze ontvangen waarna er een walking dinner klaar staat. Daarnaast zijn er diverse workshops en activiteiten. Laat je inspireren door onze nieuwste Meesters Boulanger en Patissier, leer de perfecte foto’s voor je socialmediakanalen te maken, proef wat er mogelijk is met oud brood én laat je verrassen door alles wat je overkomt.

 

Sprekers en live band

Vanaf 20.30 uur laten diverse sprekers iedereen op het puntje van de stoel zitten. Shopology laat zien hoe je van iedere klant een fan maakt. De Speld LIVE speelt met een lach in op brancheactualiteiten. Jelle Drijver laat zien wat social media voor een onderneming betekenen. Is er meer? Zeker, maar dat maken we binnenkort bekend! Om 22.00 uur kunnen de voetjes van de vloer en eindigen we de avond met een spetterende liveband.


Koop nu kaarten!

Voor slechts € 15,- per persoon exclusief btw zijn kaarten te bestellen op bakeout.nl. Eten en drinken voor de hele avond is inbegrepen. Bake Out duurt van 18.30 uur tot 00.00 uur. Een ding is zeker: dit is a night out of the box. Mis het niet!

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat