EnergyDeal

Collectieve inkoop van energie

 

Wilt u besparen op energieverbruik en energiekosten? Met de Quick-win Energie APK krijgt u als NBOV-lid inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden, en met de NBOV-EnergyDeal kunt u besparen door collectieve inkoop van energie.

 

Quick-win Energie APK

Hellemans Consultancy heeft experts in huis die u meer inzicht geven in uw energieverbruik. Een technisch specialist analyseert in ongeveer 3 uur uw energieverbruik en geeft aan waar besparingsmogelijkheden liggen. U geeft zelf de punten aan die u geanalyseerd wilt hebben. Dit kunnen energiecontracten en -nota’s zijn, maar ook een rondgang door uw bedrijf waarin wordt geïnventariseerd hoe u met energie omgaat, welke apparatuur u gebruikt en hoe deze is afgesteld.

 

EnergyDeal

Daarnaast is Hellemans specialist in het collectief inkopen van energie. Door vele afnemers te bundelen, bedingen zij betere voorwaarden. Hellemans zoekt voor u naar het beste alternatief voor uw huidige energiecontract. Bovendien heeft Hellemans ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen, zoals zonnepanelen. Vragen over dit onderwerp kunt u dan ook aan Hellemans stellen.

 

NBOV-ledenvoordeel

  • De Quick-win Energie APK is voor NBOV-leden gratis.
  • De besparing op uw energiecontract kan oplopen tot duizenden euro’s. Dit alles afhankelijk van uw verbruik en huidige afspraken.

 

Aanmelden?

Voor de collectieve inkoop van energie heeft Hellemans Consultancy de site www.mijnenergiecontract.nl opgericht. Heeft u daarnaast nog vragen, dan raden wij aan contact op te nemen met Hellemans Consultancy via 030 767 09 88 of servicedesk@hellemansconsultancy.nl