EnergyDeal

Collectieve inkoop van energie

 

Wilt u besparen op energieverbruik en energiekosten? Met de Quick-win Energie APK krijgt u als NBOV-lid inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden, en met de NBOV-EnergyDeal kunt u besparen door collectieve inkoop van energie. 

 

Quick-win Energie APK

Hellemans Consultancy heeft experts in huis die u meer inzicht geven in uw energieverbruik. Een technisch specialist analyseert in ongeveer 3 uur uw energieverbruik en geeft aan waar besparingsmogelijkheden liggen. U geeft zelf de punten aan die u geanalyseerd wilt hebben. Dit kunnen energiecontracten en -nota’s zijn, maar ook een rondgang door uw bedrijf waarin wordt geïnventariseerd hoe u met energie omgaat, welke apparatuur u gebruikt en hoe deze is afgesteld.

 

EnergyDeal

Daarnaast is Hellemans specialist in het collectief inkopen van energie. Door vele afnemers te bundelen, bedingen zij betere voorwaarden. Hellemans zoekt voor u naar het beste alternatief voor uw huidige energiecontract. Bovendien heeft Hellemans ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen, zoals zonnepanelen. Vragen over dit onderwerp kunt u dan ook aan Hellemans stellen.

 

NBOV-ledenvoordeel

De besparing op uw energiecontract kan oplopen tot duizenden euro’s. Dit alles is afhankelijk van uw verbruik en huidige afspraken. Als NBOV-lid krijgt u 10% korting op de Quick-win Energie APK.

 

Aanmelden?

Voor de collectieve inkoop van energie heeft Hellemans Consultancy de site www.mijnenergiecontract.nl opgericht. Heeft u daarnaast nog vragen, dan raden wij aan contact op te nemen met Hellemans Consultancy via 030 767 09 88 of servicedesk@hellemansconsultancy.nl