Bespaar op personeelsplanning

Met personeelsplanningsplatform L1NDA kunt u (standaard) werkroosters en werkelijke gemaakte uren invoeren. De gewerkte uren kunnen zowel door u als door medewerkers worden ingevoerd; de controle bewaart u. Als de urenregistratie akkoord is, dan kan deze direct door naar uw boekhoudpakket. Zo bespaart u veel tijd!

Daarnaast biedt L1NDA de mogelijkheid om uw omzet naast de personeelskosten te zetten. In een oogopslag ziet u zo de gewerkte uren, de loonkosten en de omzet van een periode. Hiermee krijgt u een betere grip op uw cijfers.

 

NBOV-ledenvoordeel

  • L1NDA biedt NBOV-leden een persoonlijke onboarding, 14 dagen gratis proefperiode en een korting van 50 cent per ingeplande medewerker per maand
  • Het standaardtarief per ingeplande medewerker bedraagt € 5 per maand
  • Bij L1NDA betaal je geen opstart of vaste kosten: rooster je een maandje niet of rooster je een medewerker een maand niet in, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.
  • L1NDA is daarom de ideale rooster oplossing voor zowel de grotere ondernemer met meerdere filialen als ook voor ondernemers met een kleiner team
     

Proberen of meer informatie?

U kunt L1NDA 14 dagen gratis proberen. Benieuwd naar wat L1NDA nog meer voor uw bakkerij kan betekenen? Kijk dan op de bakkerij-informatiepagina. Wilt u een afspraak inplannen met een medewerker van L1NDA om een eerste indruk te krijgen? Plan dan meteen uw afspraak in.

Of lees hieronder de ervaringen van collega-ondernemers:

"Ik ben blij dat het invullen van losse urenbriefjes verleden tijd is. Die briefjes raakten wel eens zoek en ik moest ze handmatig verwerken op de computer. Met L1nda wordt alles direct digitaal verwerkt."- Daniël (De Broodspecialist)
"Het aanbieden van diensten is makkelijker geworden met L1nda. Een oningevulde dienst wordt aangeboden via de app, waarna medewerkers voor de dienst kunnen inschrijven. Het is ook voor iedereen fijn om in één oogopslag te zien wanneer ze moeten werken."- Joanne (Holtkamp de Bakkerij)
"Ik werk al enkele jaren naar volle tevredenheid met L1nda. Vroeger was ik altijd aan het tellen en controleren. Nu is het één druk op de knop."- Marianne (Hertog's Volkoren)

Aanmelden?

Aanmelden kan op de speciale NBOV-pagina van L1NDA. Vergeet hier niet uw lidnummer in te voeren.