Previcus

De NBOV werkt nauw samen met Previcus Vastgoed. Previcus is specialist op het gebied van WOZ-taxaties en de juridische afhandeling daarvan. Dagelijks helpen zij bedrijven en instellingen met het verlagen van de WOZ-waarde en het besparen op belastingen.

In de eerste acht weken van het nieuwe jaar ontvangt u van uw gemeente de aanslag OZB met daarbij de nieuwe vastgestelde WOZ-waarde. De WOZ-waarde wordt als grondslag gebruikt voor diverse belastingen en daarom is het belang van een correcte waarde groot. Een verlaging van de WOZ-waarde kan vele euro’s aan belasting schelen. 

Veel ondernemers en particulieren betalen te veel belasting doordat de WOZ-waarde van hun pand(en) te hoog is vastgesteld. Twijfelt u of dit ook voor u geldt? Laat gratis bezwaar aantekenen. Gemiddeld bespaart u zo al snel meer dan € 350,-.

 

Werkwijze 

De specialisten van Previcus hebben de taxatietechnische kennis in huis om de waarde van uw pand correct vast te stellen. Daarnaast hebben zij de beschikking over juridische kennis, welke belangrijk is bij het indienen van een bezwaar- of beroepschrift.  

Dankzij de samenwerking tussen NBOV en Previcus maakt u als ondernemer extra voordelig van deze dienst gebruik. In plaats van 25% van de netto-besparing betaal je slechts 20%. Wordt het bezwaar niet goedgekeurd, dan kost het u helemaal niks.

 
Waarom Previcus 

  • Direct financieel voordeel; 

  • Bespaar geld, tijd en administratie; 

  • Landelijk dekkend netwerk van taxateurs en juristen; 

  • Kennis van alle gemeentelijke taxatiepakketten; 

  • Te allen tijde toegang tot uw dossier en inzicht in de voortgang van het proces. 

  • Klanten beoordelen Previcus met een gemiddelde van een 9,2 op Trustpilot 

Meld u hier aan.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met ons contactpersoon bij Previcus - Guido Berbers via g.berbers@previcus.nl