Tankpas

Brandstofcollectief

De tankpas is een collectief van meerdere brancheorganisaties, waaronder de NBOV. De uitvoering ligt bij de Vereniging Bloemist-Winkeliers (VBW); zij versturen ook uit naam van de NBOV de maandelijkse brandstoffacturen. Door het collectief van meerdere brancheorganisaties is het mogelijk om brandstof af te nemen tegen een lagere prijs dan de landelijke adviesprijs.

  • De tankpas levert niet alleen financiële voordelen op. Het bewaren van losse bonnetjes voor uw administratie is met de tankpas ook niet meer nodig.
  • In 2021 is ook de Elektrisch Laden Pas geïntroduceerd. Heeft u een elektrische auto, dan ervaart u vanaf nu ook het gemak van maandelijkse facturatie en het gebruik van een handige app.
  • Let op dat er verschillende tankpassen zijn voor verschillende tankstations. Een BP-pas kan worden gebruikt bij onder andere BP, maar niet bij Shell. Voor de volledigheid kijkt u op onderstaande website.

NBOV-ledenvoordeel

De landelijke adviesprijs is online op verschillende kanalen te vinden. Op deze adviesprijs ontvangt u als NBOV-lid € 0,12 korting per liter. De samenwerking omvat verder ook 25% korting op carwash bij BP-stations.

 

Aanmelden?