Trigion logo

Beveiliging

Trigion is ruim 100 jaar toonaangevend in Nederlandse veiligheid. De NBOV is dan ook blij met een vertrouwenspartner als Trigion. Facilicom is de overkoepelende organisatie boven onder andere Trigion en Hoffmann: Trigion is er voor fysieke veiligheid en Hoffmann voor digitale veiligheid.

De afspraken die met Trigion zijn gemaakt, gaan over ‘aansluiting meldkamer’ en ‘mobiele surveillance’. Daarnaast kan Trigion zorgen voor beveiligingsapparatuur.

 

NBOV-ledenvoordeel

NBOV-leden krijgen een financieel voordeel van circa 50% op de abonnementsprijzen.

Tarieven meldkamerabonnement

De twee soorten abonnementen die worden aangeboden zijn de meest gangbare abonnementen voor onze leden. Het gaat om een SP2- en DP 1-abonnement. Bij beide abonnementen wordt bij een alarmmelding contact opgenomen met de ‘waarschuwingsadreslijsten’ (WA-lijsten). Deze lijsten moet u zelf aanleveren.

 

SP 2 abonnement (25 uur polling*)

€9,00 per maand (standaardtarief €21,00)

DP 1 abonnement (25 uur polling + 25 uur secundair kanaal)

€12,00 per maand (standaardtarief €24,00)


*polling: een controle of alles correct staat aangesloten. Komt er een negatief bericht uit de polling, dan staat dit gelijk aan een alarmmelding.

Tarieven alarmverificatie door mobiele surveillance

Als u geen gebruik wilt maken van WA-lijsten, dan kunt u een abonnement nemen op de mobiele surveillance van Trigion. Bij een alarmmelding wordt dan geen telefonisch contact opgenomen, maar rukt de mobiele surveillance direct uit.

Abonnement opvolging

€8,00 per maand (standaardtarief €16,00)

Starttarief opvolging (alarm)melding met abonnement

€52,00 eerste halfuur (standaardtarief €60,00)

Vervolg opvolging (alarm)melding met abonnement

€20,00 eerste halfuur (standaardtarief €23,00)

 


Voor beide abonnementen zijn diverse aanvullende dienstverleningen mogelijk. Ook hiervoor gelden speciale tarieven voor NBOV-leden. Neem daarvoor contact op met Eric van der Meer (zie hieronder).

 

Aanmelden?

Contactpersoon bij Trigion is Eric van der Meer. Wilt u gebruik maken van bovenstaande diensten, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eric via evandermeer@trigion.nl of 06 11 39 34 71.