Meer mogelijkheden en hogere korting via NBOV-tankpas

13 januari 2019

Op 1 januari 2019 zijn de voorwaarden van de NBOV-tankpas aangepast. Gebruikers kunnen met hun tankpas nu bij meer tankstations en merken terecht, en de kortingen zijn over het algemeen verhoogd. Gebruikers van de tankpas ontvangen hierover binnenkort meer informatie. Hieronder worden de nieuwe voorwaarden in het kort beschreven.

  • De kortingen zijn in het algemeen verhoogd tot maximaal 12 cent per liter, waarbij een deel van de korting wordt uitgekeerd in de vorm van een eindejaarsbonus (per klant). Deze bonus kan worden besteed bij de bloemist. 
  • Door samenwerking tussen de verschillende oliemaatschappijen nemen de mogelijkheden per pas toe. Zo kunt u bijvoorbeeld met de BP-pas bij veel meer stations en merken terecht, en kunt u met de Esso-pas voortaan ook bij Shell tanken. Hiermee wordt de dekking van de verschillende passen uitgebreid naar ruim 2400 stations in Nederland.
  • Total heeft een nieuwe EMV-pas ontwikkeld, met nieuwe betalingsvormen voor brandstof, parkeren (Q-park) en straks ook elektriciteit. 

Meer informatie vindt u op het brandstofportaal.

Artikelen / Info en advies
Slim zakendoen: Creatieve oplossingen bij hogere kosten
Artikelen / Info en advies
Een sollicitant een dagje laten meedraaien, kan dat?
Artikelen / Info en advies
Koperverbinding KPN stopt binnenkort