Meesterexamens 2022: aanmelden mogelijk tot 1 juli

7 april 2021

Potentiële Meesters Boulanger en Patissier kunnen zich tot 1 juli 2021 aanmelden om deel te nemen aan het traject van de Meesterexamens 2022. De voorwaarden om deel te nemen, zijn te vinden op de website: Meesterexamen Patissier en Meesterexamen Boulanger. Kandidaten kunnen zich hier ook direct inschrijven.

Kandidaten die nog twijfelen of ze het examentraject ingaan, kunnen op maandag 21 juni een informatiebijeenkomst bijwonen. Tijdens deze bijeenkomst wordt er uitleg gegeven over het traject, zijn de portfolio’s van de huidige Meesters te bekijken en is er volop ruimte om vragen te stellen. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar info@meestertitel.eu

Intensief traject

Examendeelnemers doorlopen een intensief selectietraject. Na de beoordeling van het cv volgt de portfolioronde. Daarna is het theorie-examen en na goedkeuring van de theoriecommissie mogen de kandidaten deelnemen aan het praktijkgedeelte van het Meesterexamen. De praktijkexamens staan gepland voor mei 2022. 

Vereniging de Meesters

Op dit moment telt de Vereniging de Meesters negen Meesters. Dit zijn Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander, Peter Bienefelt, Wilfred Haafs, Daan Hesseling, Hiljo Hillebrand, Mark Plaating, Wietse Schiere en Rudolph van Veen. 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan