Mirjam Kortekaas nieuwe directeur Nederlands Bakkerij Centrum

11 juni 2019

Mirjam Kortekaas zal op 1 juli 2019 aantreden als nieuwe directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij volgt hiermee Flip van Straaten op die ruim negen jaar deze functie bekleedde. Mirjam is sinds 2014 managing director bij Eurofins|LabCo en later ook bij Eurofins|Survey. Daarvoor heeft zij verschillende functies vervuld bij Sime Darby Unimills, Productschap Akkerbouw en Meneba.

Vertrouwen in de toekomst

Het NBC is blij met haar komst als directeur en ziet in haar een goede opvolger van Flip van Straaten. Jos den Otter, Raad van Commissarissen: “Wij hebben er veel vertrouwen in dat Mirjam invulling kan geven aan de weg die het NBC is ingeslagen.”


Mirjam over haar nieuwe functie

“Hoewel er in mijn carrière tot nu toe steeds raakvlakken zijn geweest met de bakkerij, direct of als toeleverancier, vind ik het ontzettend leuk om terug te kunnen keren naar mijn ‘roots’ bij een mooie organisatie zoals het NBC. Ik zie veel kansen voor NBC om de sector en de organisatie te versterken. Vanuit mijn brede achtergrond wil ik deze graag samen met het team oppakken. Daar heb ik dan ook enorm veel zin in”, aldus Mirjam.

Artikelen / Info en advies
Slim zakendoen: Creatieve oplossingen bij hogere kosten
Artikelen / Info en advies
Een sollicitant een dagje laten meedraaien, kan dat?
Artikelen / Info en advies
Koperverbinding KPN stopt binnenkort