NBOV helpt leden met de 1,5-meter-herfstactie

13 oktober 2020

Ondernemen makkelijker maken. Ook in deze tijd. Dat is waar de NBOV voor staat. Dat doen we door achter de schermen invloed uit te oefenen op de coronamaatregelen en het effect daarvan op de ambachtelijke bakkerijen. Wij blijven daarover op een heldere en toegankelijke manier informeren. Wat voorlopig ook blijft: de belangrijkste basisregel: 1,5 meter afstand houden. 

Het is belangrijk om de regels duidelijk te blijven communiceren naar de medewerkers en naar de klanten die de winkel(s) bezoeken. Daarom is de NBOV de 1,5-meter-herfstactie gestart. Ieder lid ontvangt een pakket dat de ondernemer een handje helpt in deze tijd. In het pakket zitten vloerstickers die op een ludieke manier de 1,5 meter afstand aanduiden. Ook zit er een handige ‘ambachtelijke’ paraplu, zodat klanten die buiten moeten wachten niet verregenen in deze ‘wisselend bewolkte’ herfst. 

NBOV staat klaar

Deze week krijgen een aantal leden bezoek vanuit Gouda om – uiteraard op 1,5 meter – het pakket persoonlijk te bezorgen. “Deze actie laat zien dat de NBOV voor haar leden klaarstaat.” aldus voorzitter Arend Kisteman. “Ondanks de lastige situatie waarin we nu als ondernemers zitten, blijven we ook vooruit kijken. We zijn geen vereniging die wacht tot een lid belt. We zijn dagelijks proactief bezig voor en door onze leden. En dat willen we op deze manier duidelijker laten zien en dat gaan we in de toekomst vaker doen!”

NBOV-leden kunnen op deze pagina extra vloerstickers en paraplu’s bestellen. 

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
pagina
Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking