NBOV introduceert beeldmerk ambachtelijke bakker

4 maart 2020

Afgelopen week heeft de NBOV een nieuw beeldmerk geïntroduceerd: Dé Ambachtelijke Bakker. Met het beeldmerk kunnen leden van deze vereniging van ambachtelijke brood- en banketbakkers duidelijk maken dat zij dé ambachtelijke bakker of banketbakker zijn. 

 

“De afgelopen periode hebben wij als ondernemersvereniging veel vragen en opmerkingen gekregen over de term ‘ambacht’. Steeds vaker zien we dat die term op uiteenlopende manieren wordt toegepast,” zegt Jos den Otter, voorzitter van de NBOV. “Onze leden zijn dag in, dag uit bezig om prachtige, ambachtelijke producten te maken, en willen dat graag uitdragen. Met dit beeldmerk kunnen ze dat extra onderstrepen.”

tasje beeldmerk de ambachtelijke bakker

Enthousiaste reacties

De eerste exemplaren van het beeldmerk zijn afgelopen weekend tijdens vakbeurs Bakkersvak aan NBOV-leden overhandigd. Zij kunnen het beeldmerk gebruiken voor hun eigen communicatie, bijvoorbeeld met een sticker of bord op hun winkeldeur of –pui, maar ook in advertenties, op posters of verpakkingsmateriaal. Directeur Marie-Hélène Zengerink: “Op de beurs kregen we veel enthousiaste reacties van onze leden op de muurbordjes die we uitdeelden. De komende tijd gaan we het beeldmerk nog verder uitrollen.”

 

NBOV-leden hebben exclusief toegang tot de beeldmerken van Dé Ambachtelijke Bakker en Dé Ambachtelijke Banketbakker.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking